VERHUURD: Salmstraat 58, Geleen


Casco winkelunit in hartje centrum Geleen. Voor meerdere doeleinden geschikt. Object beschikt over fraaie pui, en heeft een eigen meterkast. Verder is er aan de achterzijde een lichtkoepel gesitueerd.

Algemene gegevens:
Adres: Salmstraat 58 te Geleen
Postcode: 6161 EN
Kadastrale gegevens: gemeente Geleen, sectie A, nummer 11583

Ligging:
Gelegen in het centrum van Geleen op absolute A1-locatie, naast de drogisterijen Kruidvat en Etos. De Salmstraat is de winkelstraat welke direct in verbinding staat met het nieuwe centrumplan waarin circa 11.500 m² winkelruimte gerealiseerd is. Dit nieuwe winkelcentrum is volledig ingevuld w.o. New Yorker, Bristol, H&M, Lucardi, Xenos, Blokker, Van Haren, Esprit etc.

Metrage:
Winkelruimte begane grond betreft circa 145 m² vloeroppervlak.

Parkeren:
Aan de Rijksweg Centrum zijn diverse parkeerhaven gesitueerd t.b.v. kort parkeren. Voor lang parkeren bevindt zich in de nabijheid van de winkelruimte een grote parkeergarage. Eveneens biedt de markt van Geleen voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Geleen Centrum’, vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum’. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Alle huishouden (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Betalingen:
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003.

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Oplevering:
In huidige staat. Het object is voorzien van pantry en een toiletvoorziening.

Bezichtiging:
Uitsluitend op afspraak.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld

Fotogallerij